A legkisebb árú jegyet keresed?

Kambodzsa Phnom Bakheng

Gyakran ismételt kérdések és válaszok Kambodzsa Phnom Bakheng


Kérdések:

1. Mikor és hol található a Phnom Bakheng templom?
A Phnom Bakheng templom Kambodzsa területén található, pontosabban Siem Reap város közelében, az Angkor Archeológiai Park területén. A templom a 9. században épült az Angkor Wat mellett.

2. Mennyibe kerül a belépő a Phnom Bakheng templomba?
A belépő ára 2021-ben 20 dollár volt felnőtteknek. A jegyeket a belépőpontokon lehet megvásárolni.

3. Milyen ideális időszakban látogassam meg a Phnom Bakheng templomot?
A legjobb idő a látogatásra a naplemente időszaka, amikor csodálatos kilátás nyílik az Angkor Wat-ra. Azonban a templom iránti nagy kereslet miatt a naplemente során hosszú sorok alakulhatnak ki a beléptetéshez.

4. Van-e korlátozás a látogatók számára a Phnom Bakheng templomban?
Igen, a templom látogatására meghatároztak egy látogatói korlátozást. Előzetes belépőjegy vásárlása nélkül nem lehet felmenni a naplemente időszakában. Napközben magas látogatottság esetén is lehet korlátozás.

5. Milyen dresszkód van a Phnom Bakheng templomban?
A templomban kérnek tiszteletet és megfelelő öltözetet. Kerülje a túl kihívó vagy sértő ruházatot. Ajánlott vállakat és térdet takaró ruhák viselése.

Válaszok:

1. A Phnom Bakheng templom Kambodzsa területén található, pontosabban Siem Reap város közelében, az Angkor Archeológiai Park területén. A templom a 9. században épült az Angkor Wat mellett.

2. A 2021-es évben a belépő ára 20 dollár volt felnőtteknek. A jegyeket a belépőpontokon lehet megvásárolni.

3. A legjobb idő a látogatásra a naplemente időszaka, amikor csodálatos kilátás nyílik az Angkor Wat-ra. Azonban a templom iránti nagy kereslet miatt a naplemente során hosszú sorok alakulhatnak ki a beléptetéshez.

4. Igen, a templom látogatására meghatároztak egy látogatói korlátozást. Előzetes belépőjegy vásárlása nélkül nem lehet felmenni a naplemente időszakában. Napközben magas látogatottság esetén is lehet korlátozás.

5. A templomban kérnek tiszteletet és megfelelő öltözetet. Kerülje a túl kihívó vagy sértő ruházatot. Ajánlott vállakat és térdet takaró ruhák viselése.


Ünnep Kambodzsa Phnom Bakheng


Phnom Bakheng, a lenyűgözőan szép kambodzsai templom, az egyik legnépszerűbb látványosság Phnom Penh közelében. Azt mondják, hogy nincs is jobb módja annak, hogy megtapasztaljuk Kambodzsa lenyűgöző kultúráját és történelmi örökségét, mint ellátogatni erre a gyönyörű helyre egy nyaralás során.

Phnom Bakheng egy ősi hindu templom, amelyet a 9. században építettek Angkor városa közelében. Ez a kulturális csoda egyike azon kevés helynek, amelynek tetejéről elképesztő kilátás nyílik a környező vidékre. A templomnak a közeli Angkor Wat-tal is van egyfajta kapcsolata, hiszen az Angkor városában található és az egész régióban elterjedt hindu-angkori templomépítészet is ebből a templomból nőtt ki.

Egy látogatás során a látogatóknak lehetőségük van felfedezni Phnom Bakheng díszes és részletes építészetét. A templom előtti lépcsők hisznek, hogy az ég felé vezetnek, és amint felérünk a tetejére, csodálhatjuk a lenyűgöző kilátást a környező vidékre. A sziklás terepen fekvő Phnom Bakheng a legnagyobb magassági pont az Angkor régióban, ami miatt a látogatók különleges módon élvezhetik a csodálatos napszálltát. Sokan úgy döntenek, hogy este látogatják meg a templomot, hogy lenyűgöző naplementét láthassanak a magasból, ami valóban lélegzetelállító élmény.

Phnom Bakheng rendkívül fontos helyszín a kambodzsai történelem szempontjából is. Az egykori főváros, Angkor, létrehozása óta számos uralkodókoronázásra és fontos vallási ceremoniára szolgált. A templom jelentősége a kambodzsaiak számára azóta sem csökkent, és folyamatosan látogatók ezrei érkeznek ide, hogy méltóképpen tiszteljék a múlt eme jelképét.

Annak ellenére, hogy Phnom Bakheng népszerű turisztikai látványosság, a tömegek egy nyugodt és békés környezetben találhatók. A helyi emberek igen barátságosak és segítőkészek, így a látogatók mindig megtalálják az útjukat, valamint sok érdekességet megtudhatnak a helyi kultúráról és történelemről.

Phnom Bakheng valóban egy olyan hely, amelyet semmi sem pótolhat. A lenyűgöző kilátások, a díszes építészet és a történelmi jelentősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hely a must-see kategóriába tartozzon egy Kambodzsa nyaralás során. Ha valaki érdeklődik a kambodzsai kultúráért és történelemért, akkor Phnom Bakheng még inkább elbűvölheti őket, és még gazdagabbá teheti a nyaralásukat.


Időjárás Kambodzsa Phnom Bakheng


hegyén!

Az időjárás mindig is fontos tényező volt az emberek életében, éppen ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy érdemes előre tájékozódni róla. Phnom Bakheng hegye Kambodzsa egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, mely a naplementét az öblös, zöldellő vidékként ismert Angkor Wat templom után látható. A hegy tetején álló amfiteátrum számos látogatót vár minden nap, akik a lenyűgöző kilátást és a naplementét szeretnék megcsodálni.

A legjobb időzítés a látogatásra

Mint minden más turisztikai látványosság esetében, Phnom Bakheng hegyén is érdemes figyelni az időjárási körülményekre. A legideálisabb időszak a látogatásra Kambodzsa száraz évszaka, ami november és március között tart. Ebben az időszakban az időjárás egyenetlenebb, természetesebb és hűvösebb, nincs olyan nagy eső vagy erős szél.

A meleg évszak április és május között tart, amely a Forró Szezon nevet kapta. A hőmérséklet meghaladhatja a 40 Celsius-fokot, így a látogatóknak érdemes vízbe áztatniuk magukat és védelem az erős napsütéstől. A monszunérzékenyek esetében nem ajánlott ebben az időszakban látogatni.

Június és október között az esős évszak - a kambodzsai monszun . A monszun által okozott esők és zivatarok általában kiszámíthatatlanok, és nagyon intenzívek lehetnek, így ez a szezon nem ajánlott a hegy kirándulóinak. Viszont az esős évszak a természet sokféle formáját hozza elő, és ez különösen gyönyörű a hegyekben.

A ruhák

A ruhák kiválasztása mindig is fontos szerepet játszik az emberek életében, függetlenül attól, hogy hol járnak-kelnek. A legfontosabb dolog, amire érdemes figyelmet fordítani, az a kényelem. A meleg évszakban elsősorban könnyű ruházatot, például rövidnadrágot és pólót javasolt viselni. Az esős évszakban érdemes olyan ruházatot viselni, amely védelmet nyújt az esővel szemben, például egy esőkabát vagy egy görögdinnye, valamint a cipő szempontjából.

Conclusio

Phnom Bakheng hegye Kambodzsa egyik legcsodálatosabb turisztikai helyszíne, amelyeket érdemes minél jobban bejárni. Azonban az időjárás a sikeres kirándulás egyik kulcsa. Éppen ezért ajánlott megfelelő időzítéssel látogatni, és a megfelelő ruházatot is figyelembe veszi. A kirándulóknak a biztonságuk érdekében szintén fontos, hogy előzetesen tájékozódjanak az időjárás helyi viszonyairól, a várható esztergályos- és hurrikánjelentésekről. Ha a látogatók mindent megtesznek, hogy maximálisan felkészüljenek, egy felejthetetlen utazásban lehetnek részesei a Phnom Bakheng hegyén.


Repülőjegy Kambodzsa Phnom Bakheng


Kambodzsa, Phnom Bakheng nevű városába utazni vágyók számára a repülőjegyek kiválasztása és foglalása fontos szerepet játszik az utazás tervezésében. Különösen akkor, ha az ember döntése lehetővé teszi, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban érkezzen a városba.

Phnom Bakheng, amely a gyönyörű Siem Reap tartomány közepén található, otthont ad az ikonikus Bakheng-hegy maja templomnak. Ez a helyszín vonzza a turistákat a mesés naplemente láthatóságával és a fantasztikus kilátással a környező területekre. Így nem meglepő, hogy egyre többen választják ezt a várost a kikapcsolódásra és a kultúra megismerésére.

Az utazási szakértők a repülőjegy vásárlását célszerű időben elkezdeni, hogy a legjobb árakat és lehetőségeket találják meg. A legkényelmesebb és leggyorsabb módja annak, hogy eljuthassunk Phnom Bakheng-be, a repülőút, és az utazóknek lehetőségük van választani a számos nagy légitársaság közül, amelyek közvetlen járatokat kínálnak Siem Reap-re.

A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Siem Reap Nemzetközi Repülőtér, amely kb. 6 kilométerre található Phnom Bakheng-től. Ez a repülőtér az országba látogató turisták fő bejárata, és rengeteg belföldi és nemzetközi járatot indítanak innen. Többek között olyan légitársaságok repülnek Siem Reap-re, mint a Cambodia Angkor Air, a AirAsia, a Vietnam Airlines és a Thai Airways.

A repülőjegyek ára függ a választott légitársaságtól, az utazási időponttól és az előzetes foglalástól. A jegyárak általában magasabbak a nyári szezonban és a közismert ünnepek idején, így érdemes időben lefoglalni a jegyeket, hogy kihasználjuk a kedvezőbb árakat.

A legtöbb légitársaság online foglalási rendszerekkel rendelkezik, így az utazók egyszerűen kiválaszthatják az indulási és érkezési időpontokat, és könnyen lefoglalhatják a jegyeket. Az online foglalás lehetőséget nyújt a jegyek összehasonlítására és a legjobb ajánlatok megkeresésére, rugalmasabb időpontok keresésére, valamint a különböző osztályok és bejelentkezési lehetőségek megtekintésére.

Az utazás előtt mindig érdemes ellenőrizni az aktuális utazási és repülési követelményeket, valamint az esetleges korlátozásokat és beutazási engedélyeket. Kambodzsa kormánya és a légitársaságok is szigorú egészségügyi és biztonsági protokollokat alkalmaznak a COVID-19 járvány miatt, ezért elengedhetetlen a naprakész információk megszerzése.

Összességében a Phnom Bakheng-be utazók számára a repülőjegyek kényelmes és hatékony lehetőséget kínálnak, hogy gyorsan és stresszmentesen eljussanak célállomásukra. Az online foglalás lehetővé teszi a jegyek egyszerű és gyors lefoglalását, és az utasok számára különféle lehetőségeket kínál a legjobb árak és szolgáltatások megtalálásához. Fontos azonban, hogy tájékozódjanak a repülési követelményekről és az aktuális utazási korlátozásokról, hogy sima és kellemes utazásuk legyen.


Szállás Kambodzsa Phnom Bakheng


Kambodzsa egy szép és egzotikus ország, amelyet érdemes felfedezni. Ha Phnom Bakhengben járunk, akkor feltétlenül ajánlom, hogy szálljunk meg ebben a gyönyörű városban. A szállások széles választékát kínálják, a luxus hotelektől a olcsóbb hostelekig.

Az Anantara Angkor Resort szálloda egy 5 csillagos szálloda, amely egy luxury resort és spa között található. A szálloda általános jellemzői közé tartozik, hogy minden szobája légkondicionált és műholdas TV-vel rendelkezik. A szobák kellemes hangulatúak és modern ülősarokkal és íróasztallal rendelkeznek. A szálloda számos szolgáltatást kínál, mint például medence, spa, wellness és fitness center. A szabadidős tevékenységek között szerepel a kerékpározás, a túrázás és a golf.

Ha olcsóbb szállást szeretnénk találni, akkor a Mad Monkey Hostel szállást ajánlom. A Hostel egy egyszerű, mégis színvonalas épület, amely egy kellemes és nyugodt környezetben található. A szobák és az ágyak tisztaak és kényelmesek, és a hostelek minden szobája légkondicionált. A vendégek használhatják a hostel konyháját és a közösségi helyiségeket. A Hostel személyzete vendégszerető és segítőkész, és mindig kész tanácsot adni Phnom Bakheng városában való kalandozásra vonatkozóan.

Egy másik szállásként igénybe vehető lehetőség a Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat. Ez egy több mint 1,5 hektáros árnyas parkban található resort, amely általánosságban csodálatos hely, ahol gyönyörű medencék és spa várják a vendégeket. A szobák tágasak és világosak, és általában nagyon kellemes és otthonos a hangulat. A hotel vendégszerető és személyre szabott szolgáltatást nyújt a vendégek számára. A resort tartalmazza egy fitness terem is, amelyet a vendégek bármikor használhatnak. A Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat egy igazán kivételes hely a nyugodt pihenésre vágyók számára.

Összességében Phnom Bakhengben sok kiváló szállás áll a vendégek rendelkezésére. Fontos, hogy tartsuk szem előtt a szállodák szolgáltatásainak és árának kombinációját, valamint azt, hogy milyen kényelmesen érezzük magunkat a választott szálláshelyen. Ha ezt figyelembe vesszük, akkor biztosak lehetünk benne, hogy Kellemes időtöltést fogunk eltölteni Phnom Bakheng városában.


A legnagyobb online repülőjegy-kínálat

98% boldog ügyfelek

Záruka a legkedvezőbb árra

A legkedvezőbb repülőjáratok a világ minden sarkába

Vegye meg a legolcsóbb jegyet azokra a helyekre, amelyek látványuknál vagy különlegességüknél fogva elkápráztatják Önt!

Repülőjegyek felderítése